Op Buitenzorg doet iedereen Algemeen Werk. Sommige tuinders zitten in een commissie, hebben een specifieke klus of doen bestuurswerk. De rest wordt ingedeeld in een werkgroep. Drie werkgroepen werken op vijf zaterdagochtenden van 9.00 uur tot 12.30 uur in het tuinseizoen (15 uur per jaar). Aan het einde van het seizoen is er nog een inhaalochtend.

Hieronder en op de mededelingenborden vindt u het precieze overzicht van de zaterdagen waarop u wordt verwacht. Mocht u een zaterdag verhinderd zijn: probeer te ruilen of haal op een andere dag in. Meld uw eventuele verhindering in elk geval op tijd bij de werkgroepcoördinator. Niet meedoen aan Algemeen Werk zonder geldige reden levert een boete van €45,- op. Mocht u denken structureel niet mee te kunnen doen, overleg dan met het bestuur.

Aspirant-leden en tuinders boven de 70 jaar zijn en blijven van harte welkom bij het Algemeen Werk.

Klussenlijst april/mei 2021

I.v.m. corona gaat het algemeen werk in groepen op de zaterdagochtenden in april en mei niet door. In plaats daarvan is er, net als vorige jaar, weer een klussenlijst samengesteld waarop individuele tuinders kunnen intekenen. Intekenen = de klus klaren. De enige echte klussenlijst hangt in het mededelingenbord voor, bij het Verenigingsgebouw (die vitrine kan geopend). Hier kunt u de klussenlijst als pdf bekijken. Op een klus intekenen moet dus fysiek op de tuin.


Overzicht Werkgroepen 2021

De werkochtenden zijn in 2021 op de onderstaande zaterdagen:

Werkgroep 1 (coördinator: n.n.b.)
1 april, 1 mei, 29 mei, 26 juni, 28 augustus.

Werkgroep 2 (coördinatoren: Linda & Devi)
10 april, 8 mei, 5 juni, 3 juli, 4 september.

Werkgroep 3 (coördinator: Sonja)
17 april, 15 mei, 12 juni, 21 augustus, 11 september.

Extra inhaalochtend: zaterdag 25 september.

Het precieze overzicht van de drie werkgroepen voor het tuinseizoen 2021 vindt u medio mei hier op de website en op de mededelingenborden.

Nota corona

– Tijdens alle werkochtenden moet de bekende 1,5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.
– Gereedschap dient voor en na gebruik gedesinfecteerd.
– De toiletten zijn toegankelijk via de buitendeuren. (Let op uw extra hygiëne!)
– Consumpties nuttigen op terras en/of in de groene tent en/of in café Mol.