Gezocht: jonge gezinnen op Buitenzorg

geplaatst in: Nieuws | 0

Het bestuur van Buitenzorg ontving onlangs het volgende verzoek:

From: Suzanne Bergman
To: tuinparkbuitenzorg@live.nl
Sent: Sunday, April 13, 2014 11:17 AM
Subject: gezocht: jonge gezinnen met tuinhuis

Goedemorgen,

Voor een artikel in een ouderblad ben ik op zoek naar gezinnen met kleine kinderen, die een eigen ‘buitenverblijf’ hebben. Een tuinhuisje waar de weekenden worden doorgebracht valt daar natuurlijk ook onder, vandaar dat ik u benader. Zou ik een oproepje mogen doen op uw website om gezinnen te vinden?

Ik stuur u alvast de tekst:

Gezocht: jonge gezinnen met een tuinhuisje! Voor een artikel in de peuterspecial van een bekend ouderblad zoek ik gezinnen met in ieder geval één kind van 2 of 3 jaar en een eigen tuinhuisje. In het artikel komen drie gezinnen aan het woord die vertellen over hun ‘buitenverblijf’ – en we zouden het leuk vinden om daar een gezin met een tuinhuisje in te hebben. Inclusief een interview en foto op locatie. Reacties graag naar bergmanteksten@gmail.com.