Zondag 2 augustus: Opening Zomerexpo

geplaatst in: Kunst & Activiteiten | 0

affiche_zomerexpoOp zondagmiddag 2 augustus om 15 uur wordt de Zomerexpositie in het Verenigingsgebouw geopend. Vanaf 15.30 uur zijn er voordrachten van poëzie in het Simon Vinkenoogtheater bij de Boom.

N.B. Kom niet als u symptomen of klachten van corona vermoedt of heeft. Er mogen max. 5 bezoekers tegelijk in de tentoonstellingsruimte aanwezig zijn, exclusief barmedewerkers. Hou uzelf en elkaar daarop scherp alstublieft. De toiletten zijn die middag alleen via de buitendeuren toegankelijk.

De expositie, bestaande uit artistieke werken van tuinders van Buitenzorg, is daarna tijdens het tuinseizoen op alle zondagmiddagen (van 15 tot ca. 17 uur) geopend voor publiek. Uitgezonderd zondag 23 augustus, want dan is er de Bloemen, Groente en Fruittentoonstelling en is het Verenigingsgebouw voor ander gebruik.

Dit jaar doet Buitenzorg ook mee met de Open Ateliers Noord op 14 en 15 november. De tentoonstelling in het Verenigingsgebouw is dat weekend geopend van 12 tot 18 uur.

De Zomerexpo wordt georganiseerd en ingericht door Emmy (tuin 26).

Werk inbrengen

Tuinders die hun werk willen inbrengen kunnen dat doen op zaterdag 1 augustus vanaf 11 uur bij het Verenigingsgebouw.