Sint op Buitenzorg 2020

geplaatst in: Kunst & Activiteiten, Nieuws | 5


Op zaterdag 28 november 2020 vereert Sinterklaas hopelijk ook Tuinpark Buitenzorg weer met zijn bezoek. Jammer genoeg zonder alle kinderen bij elkaar in het clubhuis, en waarschijnlijk ook zonder Pieten. Want, tsja, iedereen moet nu een beetje afstand houden. Maar er is wel eerst poppenkast! Met daarin een heel bijzonder verhaal over twee heksen en een grote kooi.

Wegens corona kan zijn feest dit jaar helaas dus niet gezellig met z’n allen gevierd worden. Daarom doen we er uitsluitend per video verslag van. Zaterdag 28 november 2020 om 14 uur begint het, en de uitzending is hierboven te bekijken. (En na afloop ook terug te kijken.)

Kadootjes gaat Sint zelf verstoppen op de tuinen van de mensenkinderen.
Héél misschien ligt er ook wel ergens een kadootje op jouw tuin? (Een puzzeltje aan de tuindeur helpt bij het vinden.) En zo niet, dan misschien volgend jaar.


Met dank aan:
Yvonne (poppenspel)
Geert (presentatie)
Anna & Mieke (kadoverleg)
Peter (camera, geluid, montage)
Martin (licht, muziek, enz.)

5 reacties

 1. Marianne Jeuken

  Lieve mensen,

  Het is een prachtige originele, hilarische voorstelling geworden. Ik heb genoten. En wat een poppenkast-spelerstalent van Yvonne.
  Ook de techniek is erg professioneel.

  Heel veel dank.

 2. Anna & Benja

  Heel leuk en spannend was het! We zijn benieuwd wat ik op mijn tuintje vind van die beste Sint.

 3. Paula en co

  Wat een feest! Dank voor het leuke filmpje, het raadsel en de kadoos. Paula en co tuin 12

 4. Toon Janssen

  Ollie en Inthi, van de dochter van Mieke en Toon (tuin 51), hebben genoten van de poppenkast en zijn héél gelukkig met de cadeaus die ze in een plastic zak in de composthoop met de deksel aantroffen. Dank aan Sint en Pieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *