In Memoriam Floris Vos

geplaatst in: Nieuws | 0

Dinsdag 1 oktober 2019

Floris’ winnende inzending voor de Henk Blokbokaal 2019 (foto: Martin)

Afgelopen zaterdag 28 september, op de dag van Lichtjesavond, is na een kort ziekbed Floris Vos overleden. Floris was de vriend van Martijn (tuin 37) en een graag geziene, geliefde gast op ons tuinpark. Zijn onverwachte overlijden heeft ons allemaal diep geraakt.

Tijdens onze Bloemen- Groente & Fruittentoonstelling werd duidelijk dat het niet goed met Floris ging. Bevriende tuinders hebben hem naar het ziekenhuis gebracht en daar bleek spoedig dat het ernstig was. Toch komt zijn plotselinge einde onverwacht. Het laat ons sprakeloos achter.

We kunnen ons troosten met het idee dat Floris nog geweten heeft dat hij dit jaar de Henk Blokbokaal heeft gewonnen. Er is nog een foto met alle deelnemers van die tentoonstelling naar hem opgestuurd waarop we hem geluk en beterschap wensen. Het heeft helaas niet mogen baten.

We zullen Floris enorm missen.

Hij werd in zijn vakgebied geroemd om zijn scherpe en unieke geest, zijn eigenzinnigheid, zijn kleurcombinaties en trouw aan zijn mensen. Zijn vermogen om een ieder in zijn waarde te laten en onverbiddelijk zichzelf te zijn zal ons altijd bijblijven.

We wensen Martijn, Floris zijn familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte.


Namens Tuinpark Buitenzorg,

Gerrit MolOp vrijdagmiddag 4 oktober as. wordt Floris begraven op Sint Barbara.
Daarna, vanaf 17 uur, gaan we proosten op Floris in het Verenigingsgebouw.
Buitenzorgers zijn hierbij van harte welkom.


De foto voor Floris. Gemaakt op zondagmiddag 25 augustus 2019. (foto: Martin)