Natuurlijk tuinieren

geplaatst in: Natuurlijk tuinieren, Nieuws | 0

Natuurlijk tuinieren is niet zo moeilijk; ik denk dat er op Buitenzorg weinig mensen zijn die niet natuurlijk tuinieren. Maar als we willen voldoen aan de eisen van de AVVN met betrekking tot natuurlijk tuinieren komt er iets meer bij kijken. Maar we gaan het proberen! We hebben dan ook al een commissie Natuurlijk Tuinieren. Die commissie doet de onderstaande oproep:
De Commissie Natuurlijk Tuinieren kan goed versterking gebruiken. Ook Buitenzorg wil het keurmerk natuurlijk tuinieren behalen. Met het keurmerk kunnen we laten zien dat we duurzaam en met respect voor de natuur ons mooie stukje groen beheren. Dat we belangrijk zijn voor het behoud van de natuur. Interesse… meld je aan bij Irene (tuin 14); idepijper@casema.nl

Image result for lieveheersbeestje natuurlijk tuinieren