Lichtjesavond | za. 12 oktober ’13

geplaatst in: Nieuws | 0

Beste tuinders,

Het tuinseizoen zit er bijna weer op. Zoals op Buitenzorg de gewoonte is sluiten we het seizoen weer af met een gezamenlijk diner, waarna als afsluiting lichtjesavond plaatsvindt, dit vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 oktober.

Het gezamenlijk eten is voor tuinders en hun kinderen. Hiervoor moet je je wel even opgeven bij Yvonne Hillers van de activiteitencommissie. U kunt een briefje in de brievenbus van Buitenzorg aan het hoofdhek deponeren t.a.v. Yvonne met uw naam en tuinnummer, een telefoonnummer, aantal volwassenen en kinderen en aangeven of u wel of niet vegetarisch bent.

Houdt u er rekening mee dat er maar 80 personen kunnen komen eten en vol is dus vol. Uiterste inschrijfdatum is 5 oktober.

De bar zal op lichtjesavond om 17.00 uur open zijn en het diner begint rond 18.00 uur.

Graag eigen bord, soepkom en bestek meenemen. De maaltijdprijs zal rond de € 8,00 liggen.

Na de maaltijd zal er voor de kinderen poppenkast worden gespeeld zodat de ouders en andere tuinders hun tuinen kunnen gaan versieren en verlichten. Denk hierbij aan fakkels, kaarsen, jampotjes met waxinelichtjes etc. Na de poppenkastvoorstelling gaan de kinderen met hun lampions, verstrekt door de activiteitencommissie, over de paden van het complex. Het is niet verplicht, maar zo langzamerhand geven de tuinders de kinderen die langskomen snoep of rozijntjes/mandarijntjes.

Na afloop is de bar in het clubhuis nog open om een drankje te kunnen kopen en as het zo uitkomt heerlijk te dansen.