Za. 10 juni | Rondleiding Hamerkwartier

geplaatst in: Nieuws | 0

Op zaterdag 10 juni organiseert de gemeente Amsterdam een rondleiding door het Hamerkwartier en een deel van Vogeldorp. De rondleiding start om 11 uur voor het Holiday Inn hotel aan het Gedempte Hamerkanaal. Graag aanmelden via rondleidingen@hethamerkwartier.nl.

Adri Doorneveld vertelt dan over de geschiedenis van het Hamerkwartier en Vogeldorp. En we lopen langs plekken waar we werken aan de buurt. Deze plekken zijn herkenbaar aan de Toen en Nu bouwhekken die we de komende tijd plaatsen. De rondleiding eindigt met een gratis koffie of thee in een cafeetje in de buurt. De wandeling duurt anderhalf uur en is gratis.

Meer informatie: www.amsterdam.nl/projecten/hamerkwartier/nieuws/10-juni

Rondleiding op 13 oktober 2021 door Martijn Overmulder (links) en bijgewoond door o.a. Joke (namens Buitenzorg), vierde van rechts.