Nieuwe deuren Verenigingsgebouw

geplaatst in: Nieuws | 0

❷  Update | vrijdag 7 februari 2020

❧ Op twee zonovergoten dagen zijn Lea en haar assistenten Robert en Pieter er in geslaagd de vier nieuwe deuren vakkundig en precies in te hangen.

inhangen
Hoogwaardig maatwerk …
timmerlieden
De timmerlieden Robert, Lea en Pieter (vlnr)


❶  Update | donderdag 30 januari 2020

Deuren worden begin februari ingehangen

¶ Als de weersomstandigheden het toelaten, en daar heeft het alle schijn van, worden de vier nieuwe eikenhouten deuren van het Verenigingsgebouw op donderdag 6 en vrijdag 7 februari ingehangen. Medio maart zullen ze worden afgelakt door Frits (tuin 31) en/of Martin (tuin 99).OORSPRONKELIJK BERICHT:

Nieuwe deuren in aantocht

Donderdag 10 oktober 2019

Op dit moment wordt er in een nabijgelegen timmerwerkplaats gewerkt aan de fabricage van vier nieuwe, hardhouten deuren voor het Verenigingsgebouw. Ze worden gemaakt door Lea Israels van timmerwerkbedrijf en meubelmakerij Quartiers. Lea is goed bekend met Buitenzorg en draagt ons tuinpark een warm hart toe.

De huidige deuren waren al jaren aan vervanging toe. Met het vakmanschap, de ervaring, haar betrokkenheid (én haar vriendenprijs) is die vervanging bij Lea in uitstekende handen. De deuren zullen geheel in stijl van de oude worden gemaakt. Lea schat vooralsnog in dat de deuren eind dit jaar klaar zijn en, zo stelt ze, ‘Die moeten dan weer 100 jaar meekunnen.’

De vier deuren worden in (goede) grondverf afgeleverd. Ze zullen dus afgelakt moeten worden. Mogelijk kan dit, gezien het jaargetijde, in het Verengingsgebouw gebeuren. De daaropvolgende stap zal zijn: het bijwerken en schilderen van de houten, donkergroene kozijnen.

Voor dit schilderwerk worden tuinders/vrijwilligers gezocht. Heeft u voldoende schilderervaring en interesse? Meld u aan via een mailtje naar info@tuinparkbuitenzorg.nl.