Presentatie i.h.k.v. Keurmerk Natuurlijk Tuinieren
zaterdag 2 november 2019, 15 uur

geplaatst in: Agenda, Natuurlijk tuinieren | 0

Onze Commissie Natuurlijk Tuinieren maakt zich sterk om het Nationaal Keurmerk Natuurlijk Tuinieren te behalen. Een officieel keurmerk ontwikkeld en toegekend door het AVVN, de landelijke organisatie voor hobbytuinders.

Op zaterdag 2 november komt Roos Broersen, adviseur Nationaal Keurmerk Natuurlijk Tuinieren van het AVVN, op Buitenzorg een presentatie geven over het belang van Natuurlijk Tuinieren, ook voor volkstuinders.
Deze presentatie markeert voor Buitenzorg het begin van een inspirerende periode met als doel het Keurmerk te verwerven, oftewel ons tuinpark optimaal natuurvriendelijk in te richten en te beheren.

Gedurende dit proces worden we door experts van het AVVN geholpen met adviezen, workshops en rapportages. Omdat we ons op Buitenzorg al jarenlang inzetten voor Natuurlijk Tuinieren en er al veel is bereikt, schat de commissie in dat we voor het behalen van het Keurmerk terechtkomen in een verkort traject van waarschijnlijk één jaar.

De presentatie start om 15 uur in het Verenigingsgebouw. (Deur open om 14 uur.)